clamps selang

Pondok Description:

Hiji rentang éksténsif pikeun sagala pakasaban badag atanapi leutik, dina loka atawa di imah. Aya rupa-rupa jenis baud dipaké pikeun aplikasi béda gumantung kana naon nyobian pikeun ngahontal. Bolts anu tightened biasana ku maké stop kontak, rengkuh atanapi obeng, jadi boga variasi jenis sirah.


jéntré produk

Tags produk

Hiji rentang éksténsif pikeun sagala pakasaban badag atanapi leutik, dina loka atawa di imah. Aya rupa-rupa jenis baud dipaké pikeun aplikasi béda gumantung kana naon nyobian pikeun ngahontal. Bolts anu tightened biasana ku maké stop kontak, rengkuh atanapi obeng, jadi boga variasi jenis sirah.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !