• ib-1
  • ib-2
  • ib-3
  • ibx-1
  • ibx-2

pabrik Témbongkeun

  • pabrik (1)

  • pabrik (2)

  • pabrik (3)

  • pabrik (4)

  • pabrik (5)

  • pabrik (6)

naha milih kami

Ningbo Weiifeng Fastener Co., Ltd ieu Perenahna dina Yuyao Kota nu gampang di aksés. Butuh satengah jam nepi ka kota Ningbo ku cara tinggi bari 3 jam keur Shanghai Kota. parusahaan urang husus dina hardware contona anchors, screws, bolts, kacangan sarta parabot. anggota kami kudu jadi loba pangalaman alus di garis lapangan ieu nu urang nawiskeun produk kalawan kualitasna alus sarta harga lumrah ogé jasa tinimbangan urang. Di sagigireun manufaktur, urang ogé kaayaan ngarahkeun impor sarta ékspor business.Our produk anu rupa-rupa jinis, nurutkeun jeung standar di handap: GB, DIN, JIS na ANSI jeung urang ogé bisa nampa pesenan tina spesifikasi lianna salaku requests customer urang Simkuring téh bungah pikeun ngadegkeun nguntungkeun jangka panjang hubungan kapal koperasi jeung klien kami dina dasar sarua jeung manfaat silih.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 26/11/18

    Name: CHINA (KAZAKHSTAN) TRADE FAIR 2018 ...

    maca deui
  • 12/09/18

    Pameran Teheran Industri International ...

    Tanggal: 13 Oktober - 16, 2018 Booth Bumber: 3829 Tempat: Aula No61, North Gate, Teheran Inte'l Fairground permanén, Chamran exp .Way, TEHERAN 1999613954, Iran
    maca deui
  • 12/09/18

    Shanghai Fastener & Tech Tembongkeun (Cina)

    Tanggal: September 26 (Wed) - 29 (Sap), 2018 Booth Bumber: E4D11 Tempat: 2345 Longyang Jalan, Pudong Area Anyar, Shanghai, Cina
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat !