• ib-1
  • ib-2
  • ib-3
  • ibx-1
  • ibx-2

pabrik Témbongkeun

  • pabrik (1)

  • pabrik (2)

  • pabrik (3)

  • pabrik (4)

  • pabrik (5)

  • pabrik (6)

naha milih kami

Ningbo Weiifeng Fastener Co., Ltd ieu Perenahna dina Yuyao Kota nu gampang di aksés. Butuh satengah jam nepi ka kota Ningbo ku cara tinggi bari 3 jam keur Shanghai Kota. parusahaan urang husus dina hardware contona anchors, screws, bolts, kacangan sarta parabot. anggota kami kudu jadi loba pangalaman alus di garis lapangan ieu nu urang nawiskeun produk kalawan kualitasna alus sarta harga lumrah ogé jasa tinimbangan urang. Di sagigireun manufaktur, urang ogé kaayaan ngarahkeun impor sarta ékspor business.Our produk anu rupa-rupa jinis, nurutkeun jeung standar di handap: GB, DIN, JIS na ANSI jeung urang ogé bisa nampa pesenan tina spesifikasi lianna salaku requests customer urang Simkuring téh bungah pikeun ngadegkeun nguntungkeun jangka panjang hubungan kapal koperasi jeung klien kami dina dasar sarua jeung manfaat silih.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 19/06/19

    Exhibition Name:Fastener Expo Shanghai 20...

    Exhibition Name:Fastener Expo Shanghai 2019 Opening Time: June, 26-28 , 2019 Booth Number: 3A935 Venue: National Exhibition and Convention Center (Shanghai) Address:No.333 Songze Ave, Qingpu District, Shanghai, China
    maca deui
  • 15/05/19

    Tools and Build South Africa 2019.7 (TB...

    Tools and Build South Africa 2019 (TBS 2019) Booth Number: P7 Date: 29 Juy to 31 Juy 2019 Place: 19 Richards Drive Johannesburg Gauteng Midrand 1685 Johannesburg, South Africa (Gallagher Convention Centre)
    maca deui
  • 11/04/19

    2019.5 NATIONAL HARDWARE SHOW ( USA )

    2019.5 NATIONAL HARDWARE SHOW ( USA ) (Las Vegas Convention Center/North&Central Halls) Booth Number: 1101 Date: May 7-9,2019 Place: Las Vegas Convention Center,Las Vegas,Nevada,United States of America
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat !