vetë-përgjimi vidë vidë me dy lloj

Përshkrim i shkurtër:

Një gamë e washered dhe unwashered për fletë përdorim fiksimin metalike të drurit dhe të ndërtimit të tjera të çelikut. Prodhuar për të përmbushur të gjitha standardet e njohura të industrisë dhe kriteret e performancës dhe pikat e mprehta për një vidë të lehtë. Një shumëllojshmëri e madhësive për çdo punë të mëdha apo të vogla, si dhe madhësive të mëdha Pack për ato projekte të mëdha.


Detail Product

Produkt Tags

Një gamë e washered dhe unwashered për fletë përdorim fiksimin metalike të drurit dhe të ndërtimit të tjera të çelikut. Prodhuar për të përmbushur të gjitha standardet e njohura të industrisë dhe kriteret e performancës dhe pikat e mprehta për një vidë të lehtë. Një shumëllojshmëri e madhësive për çdo punë të mëdha apo të vogla, si dhe madhësive të mëdha Pack për ato projekte të mëdha.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !