Hollow Wall Anchor

Përshkrim i shkurtër:

Këto produkte janë të përsosur për instalimin druri, çeliku, metali apo dritare PVC dhe dyert. Ne gjithashtu kemi produkte të përshtatshme për të gjithë mur të ngurta, me flokët vendosjen integrale për të parandaluar para-zgjerimit. preventatives Pre zgjerimin, si dhe instalimin e shpejtë dhe të lehtë, duke e bërë këto ideale për çdo nevojat fiksimin kornizë dhe çekiç.


Detail Product

Produkt Tags

Këto produkte janë të përsosur për instalimin druri, çeliku, metali apo dritare PVC dhe dyert. Ne gjithashtu kemi produkte të përshtatshme për të gjithë mur të ngurta, me flokët vendosjen integrale për të parandaluar para-zgjerimit. preventatives Pre zgjerimin, si dhe instalimin e shpejtë dhe të lehtë, duke e bërë këto ideale për çdo nevojat fiksimin kornizë dhe çekiç.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !