завртка со линии

Краток опис:

А спектар на washered и unwashered за употреба за фиксирање лим на дрво и други челична конструкција. Произведен да ги исполни сите признати индустриски стандарди и критериуми на перформанс и остри поени за лесен завртка. А спектар на големини за секоја работа големи или мали, како и поголеми димензии пакет за оние кои се поголеми проекти.


детали за производот

Тагови производ

А спектар на washered и unwashered за употреба за фиксирање лим на дрво и други челична конструкција. Произведен да ги исполни сите признати индустриски стандарди и критериуми на перформанс и остри поени за лесен завртка. А спектар на големини за секоја работа големи или мали, како и поголеми димензии пакет за оние кои се поголеми проекти.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    WhatsApp Online Chat !