• ib-1
  • ib-2
  • ib-3
  • ibx-1
  • ibx-2

pabrik Tampilan

  • pabrik (1)

  • pabrik (2)

  • pabrik (3)

  • pabrik (4)

  • pabrik (5)

  • pabrik (6)

kok milih kita

Ningbo Weiifeng Fastener Co., Ltd wis dumunung ing Yuyao City kang gampang akses. Butuh setengah jam kanggo kutha Ningbo dening cara dhuwur nalika 3 jam kanggo Shanghai City. Our company specialized ing hardware contone jangkar, ngawut-awut, bolts, perkakas lan pribadi. Kita anggota wis dadi akeh pengalaman apik ing baris saka lapangan iki sing kita kurban produk kanthi kualitas dhuwur lan rega cukup uga layanan wawasan kita. Kejabi Manufaktur, kita uga dealing with ngarahake impor lan ekspor business.Our produk saka macem-macem jinis, miturut karo standar ing ngisor iki: GB, DIN, JIS lan ANSI lan kita uga bisa nampa pesenan saka specification liyane panjalukan customer We are seneng netepake sarujuk long-term hubungan kapal pengusaha karo klien kita ing basis saka podo lan kauntungan bebarengan.

Read More

Featured produk

perusahaan warta

  • 26/11/18

    Name: CHINA (KAZAKHSTAN) TRADE FAIR 2018 ...

    maca liyane
  • 12/09/18

    Pameran Tehran Industry International ...

    Tanggal: October 13 - 16, 2018 Booth Bumber: 3829 Panggonan: Hall No61, North Gate, Teheran Inte'l Fairground permanen, Chamran Exp .Cara, Teheran 1999613954, Iran
    maca liyane
  • 12/09/18

    Shanghai Fastener & Tech Show (China)

    Tanggal: September 26 (Wed) - 29 (Sat), 2018 Booth Bumber: E4D11 Place: 2345 Longyang Road, Pudong Area New, Shanghai, China
    maca liyane

mikir kanggo wektu

WhatsApp Online Chat !