• ib-1
  • ib-2
  • ib-3
  • ibx-1
  • ibx-2

pabrik Tampilan

  • pabrik (1)

  • pabrik (2)

  • pabrik (3)

  • pabrik (4)

  • pabrik (5)

  • pabrik (6)

kok milih kita

Ningbo Weiifeng Fastener Co., Ltd wis dumunung ing Yuyao City kang gampang akses. Butuh setengah jam kanggo kutha Ningbo dening cara dhuwur nalika 3 jam kanggo Shanghai City. Our company specialized ing hardware contone jangkar, ngawut-awut, bolts, perkakas lan pribadi. Kita anggota wis dadi akeh pengalaman apik ing baris saka lapangan iki sing kita kurban produk kanthi kualitas dhuwur lan rega cukup uga layanan wawasan kita. Kejabi Manufaktur, kita uga dealing with ngarahake impor lan ekspor business.Our produk saka macem-macem jinis, miturut karo standar ing ngisor iki: GB, DIN, JIS lan ANSI lan kita uga bisa nampa pesenan saka specification liyane panjalukan customer We are seneng netepake sarujuk long-term hubungan kapal pengusaha karo klien kita ing basis saka podo lan kauntungan bebarengan.

Read More

Featured produk

perusahaan warta

  • 23/09/19

    Oct 15th-19th, 2019 Canton Fair ( China )

    Canton Fair ( China ) Booth Number: 15.3B22 Date: Oct 15th-19th, 2019 Place: No.15 pavilion,area C,pazhou convention and exhibition center Guangzhou ,Guangdong province
    maca liyane
  • 19/06/19

    Exhibition Name:Fastener Expo Shanghai 20...

    Exhibition Name:Fastener Expo Shanghai 2019 Opening Time: June, 26-28 , 2019 Booth Number: 3A935 Venue: National Exhibition and Convention Center (Shanghai) Address:No.333 Songze Ave, Qingpu District, Shanghai, China
    maca liyane
  • 15/05/19

    Tools and Build South Africa 2019.7 (TB...

    Tools and Build South Africa 2019 (TBS 2019) Booth Number: P7 Date: 29 Juy to 31 Juy 2019 Place: 19 Richards Drive Johannesburg Gauteng Midrand 1685 Johannesburg, South Africa (Gallagher Convention Centre)
    maca liyane

mikir kanggo wektu

WhatsApp Online Chat !